top of page

Over mij

Door mijn vrijwilligerswerk in de Chiro en op het speelplein, ben ik enorm graag met kinderen bezig. Als ik kinderen als doelgroep kan nemen, stijgt mijn interesse voor het project. Van kinderen, krijg je meestal heel eerlijke feedback op de producten die je maakt. Deze eerlijkheid triggert mij om hen verder te helpen.


Daarnaast heb ik tijdens mijn studie binnen Productdesign een interesse opgewekt om mensen met een beperking te kunnen helpen. Later merkte ik dat deze groep enorm breed bekeken kan worden en dat mensen met een stoornis of ziekte ook binnen deze doelgroep passen.

Welzijn is voor mij een belangrijk aspect van het leven. Ik wil geen producten maken die vooral ontworpen zijn om hun uiterlijk. In alle projecten die ik maak probeer ik het welzijn van de gebruiker te verbeteren.


Ik hoop dat ik als designer nog meer kansen krijg om te ontwerpen voor kinderen en dat ik het welzijn van mensen verder kan verbeteren met mijn producten. Ik wil graag een verschil kunnen maken. Misschien slechts een klein verschil in deze grote wereld, maar een groot verschil voor mijn doelgroep.

bottom of page